Ik heb het volledige beheer over mijn website. Hoe krijg ik de uitslagen van BridgeCalc op de website van mijn club?

Er moet op twee plaatsen code aangepast worden. Indien je website nog niet gebruik maakt van JQuery, moet je volgende code toevoegen aan de <head> tag:

<script src="https://code.jquery.com/jquery-3.7.1.min.js"></script>

Op de plaats waar je de uitslagen wilt laten zien, moet je de volgende code toevoegen:

<div id="dibris_results"></div>
<script>
const organizer_location = 'CLUBNUMMER';
$.get('https://results.dibris.be/version.json', function(data) {
   console.log('Loading BridgeCalc results version ' + data.version);
   $('head').append('<link rel="stylesheet" type="text/css" href="https://results.dibris.be/app.css?v='+data.version+'">');
    $.getScript('https://results.dibris.be/app.js?v='+data.version);
});
</script>

Vervang CLUBNUMMER door het clubnummer, zoals bepaald door de Vlaamse Bridge Liga. Laat de aanhalingstekens staan.